Hai să găsim verighetele perfecte!

În primul rând, felicitări! Vă dorim o viaţă plină de bucurii, sănătate şi înţelegere împreună. Şi pentru ca să nu vă începeţi viaţa în doi în stres, noi ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor în planificarea nunţii. Desigur, nu te putem ajuta să îţi alegi rochia de mireasă perfectă sau buchetul potrivit de flori, însă cu siguranţă vom găsi impreună verighetele perfecte.

Pentru a face asta, trebuie să luăm în considerare următoarele aspecte:

1. Bugetul

Gândeşte-te la un buget aproximativ pe care vrei să îl aloci verighetelor. Preţul pentru o pereche de verighete din aur 14k porneşte de la 800 lei şi poate ajunge şi până la 20.000 de lei. Fireşte, preţul verighetelor depinde de numărul de carate, gramaj, mărimea verighetei, tipul pietrei şi uneori şi modelul. O pereche de verighete cu model clasic va avea un preţ mai scăzut decât o pereche de verighete cu un model deosebit, lucrat manual. 

Verighete model clasic, 1000 lei

2. Culoarea aurului

Verighetele trebuie să fie exact aşa cum ţi le doreşti. De aceea, poţi alege culoarea aurului verighetei tale.  Poţi alege verighete din aur galben, din aur alb, din aur roz, sau o combinaţie de culori. 

Sfat Diva Gold: Alege-ţi verigheta în funcţie de culoarea aurului bijuteriilor pe care le ai deja. Dacă obişnuieşti să porţi bijuterii din aur alb, alege acelaşi tip de verighetă. Dacă porţi şi aur galben şi aur alb sau roz, atunci alege o pereche de verighete cu două sau trei culori. Sunt mai deosebite şi vor putea fi asortate la orice bijuterie.

Verighete din aur alb şi aur galben, 5003 lei

3. Cu pietre sau fără pietre?

Ok, ai găsit două modele de verighete care îţi plac în egală măsură. Unele au pietre, unele nu. Cum faci alegerea potrivită?

Recomandarea noastră este să alegi în funcţie de activitatea pe care o ai zilnic.

Ai un job care implică mai multă muncă fizică, activităţi în aer liber? Atunci alege verighetele fără pietre, e mai sigur aşa.

Ai un job de birou? Alege verighetele cu pietre, riscul de deteriorare este minim. În plus, în funcţie de buget poţi alege tipul de piatră dorit: Zirconia sau Diamant. Zirconiile sunt pietrele ce imită diamantele, cu preţ mai mic şi calitate inferioară, în timp ce diamantele sunt o investiţie pe viaţă. Timpul a arătat că valoarea diamantelor doar creşte de-a lungul anilor, sunt cele mai iubite pietre preţioase, nu se zgârie, rămân mereu intacte şi strălucitoare. Nu degeaba spunea Marilyn Monroe că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. 

Verighete din aur alb cu diamante, 5624 lei

4. Caratajul aurului

Dacă ai început deja vânătoarea de verighete, sigur ai văzut că poţi alege caratajul aurului: 14k sau 18k. Pentru a putea face o alegere, însă, trebuie să răspundem la o întrebare: Care-i treaba cu aceste carate?

Aurul pur, fiind prea moale pentru a putea fi utilizat la realizarea bijuteriilor, trebuie aliat cu alte metale de bază, precum cuprul. Caratajul reprezintă procentul de aur pur dintr-un aliaj de aur. 

Aşadar, cu cât caratajul este mai mare, cu atât bijuteria este mai scumpă.

Aurul de 18k are următorul marcaj: 750 ‰. Asta înseamnă 750 părţi aur pur din 1000 părţi de aliaj.

Aurul de 14k are următorul marcaj: 585 ‰. Asta înseamnă 585 părţi aur pur din 1000 părţi de aliaj.

Deci, 14 părţi de aur şi 10 de aliaj formează aurul de 14k, iar 18 părţi de aur şi 6 de aliaj formează aurul de 18k.

Acum poţi lua o decizie în cunoştinţă de cauză. 

Verighete din aur alb 18k, 5996 lei

5. Lăţimea 

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi verigheta este lăţimea ei. Verighetele cu o lăţime mai mare de 7 mm se potrivesc degetelor lungi şi subţiri, în timp ce cele mai înguste se potrivesc degetelor scurte.

Verighete 4,5 mm lăţime, 1800 lei

6. Mărimea

Ai grijă să alegi mărimea potrivită! Dacă alegi o mărime mai mare, se poate pierde sau agăţa, iar o mărime mai mică îţi poate provoca răni. Consilierii Diva Gold te vor ajuta să îţi alegi mărimea ideală.

Te invităm să accesezi acest link pentru a vedea mii de modele de verighete. Dacă ai ales deja un model, contactează-ne pentru comandă direct pe site, pe adresa de email bijuteriadivagold@gmail.com sau la numărul de telefon 0769.661.992 ATENŢIE! Îţi recomandăm să faci comanda cu cel puţin o lună înainte de eveniment!

Dacă îţi este greu să te decizi, contactează-ne şi te vom ajuta cu sfaturi. 

P.S: Pentru toate verighetele achiziţionate la noi, beneficiezi de întreţinere gratuită o dată pe an!

Acestea fiind spuse, îţi dorim să îşi găseşti verighetele perfecte, să ai o nuntă de vis şi o viaţă în doi cât mai strălucitoare! Şi îţi mulţumim că ne-ai ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *