Despre noi

Filosoful chinez Confucius spunea cândva: „Fă ceea ce îţi place şi nu va mai trebui să munceşti nicio zi din viaţa ta!”. Iar noi iubim ceea ce facem, de aceea Diva Gold este mai  întâi de toate pasiunea noastră. Iubim bijuteriile, dar mai întâi de toate iubim să fim parte din viaţa ta. Trăim alături de tine emoţiile celui mai important răspuns (a zis „DA”!!!), suntem acolo când vă uniţi destinele printr-un simbol al iubirii veşnice şi cu bucurie în suflet alegem împreună primii ei cerceluşi sau prima lui brăţărică. Aşadar, bijuteriile, fie ele inele de logodnă, verighete sau bijuterii pentru copii, sunt amintiri nepreţuite. De aceea, avem grijă să fie perfecte.

Încă din 2008, îţi oferim bijuterii din aur şi argint lucrate cu migală de cei mai buni artizani. Participăm la cele mai mari târguri de bijuterii din Italia, Turcia sau Asia ca să vă putem prezenta mereu ultimele tendinţe şi tehnologii. Cu pietre preţioase, zirconii sau perle, bijuteriile noastre sunt pe gustul şi buzunarul oricui. Iar o dată pe an, îţi oferim gratuit servicii profesionale de întreţinere şi curăţare a bijuteriei tale. Orice ai căuta, vino la Diva Gold şi ai să găseşti. Şi doar pentru că nu ai găsit pe site-ul nostru, nu înseamnă că nu avem. Echipa Diva Gold este aici pentru tine oricând, trimite-ne un mesaj cu ce îţi doreşti, iar noi ţi-l vom oferi. 

Magazinul online www.divagold.ro a apărut din dorinţa de a oferi tuturor românilor aceleaşi bijuterii de calitate care ne-au făcut faimoşi in Focşani. Şi pentru că noi credem în corectitudine şi onestitate, imaginile produselor noastre nu sunt modificate în Photoshop. A fost reglată doar luminozitatea fotografiei, în aşa fel încât experienţa ta pe site-ul nostru să fie una cât mai plăcută. Îţi mulţumim pentru vizită, îţi mulţumim că ne-ai ales şi te mai aşteptăm cu aceleaşi servicii şi produse de calitate cu care te-am obişnuit deja! Între timp, nu uita să străluceşti!