Politica de retur

E OK să te răzgândești! Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, le poți returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele trebuie returnate doar în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Produsele trebuie să fie nepurtate, fără urme de uzură.

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform Ordonanţei de Urgenţă nr 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost făcută proba. De asemenea, nu pot fi returnate produsele făcute la comandă (gravate, modificate, etc)

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client cu excepţia produselor livrate greşit (s-a livrat un alt produs decât cel comandat). În acest caz, cheltuielile de retur vor fi suportate de SC DIVA GOLD SRL.

Pentru retur, urmează pașii următori:

  1. Completează formularul de retur de mai jos. La nume produs trebuie trecut codul produsului.
  2. Cheamă un curier și trimite coletul la adresa: Strada Rodnei nr 10, Focșani, Vrancea. Telefon: 0769661992

Din momentul verificării bijuteriei și procesării returului, banii vor fi returnați în contul specificat în maxim 14 zile lucrătoare.

DIVA GOLD îşi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite.


Doresc sa returnez produsul la un easybox Sameday ( gratuit )
Doresc sa trimit produsul prin orice curier ( contra cost )

Completeaza formularul de retur de mai jos:

    Doresc ca DivaGold sa trimita un curier la adresa mea pentru a ridica produsul ( contra cost )

    Costul curierului de 18 ron va fi retinut din suma ce va fi restituita.

    Completeaza formularul de retur de mai jos: